Huomenna se on! Näin löydät perille

kavelyohjeHuomenna tapahtuu!

Viime hetken säätöjä on riittänyt, alkaen tuolien lukumäärästä ja printteripulmista siihen tosiasiaan, että joku tai jokin on aina vähän myöhässä, hukassa tai muuten vain kadonnut. Jotta tekin löytäisitte perille Tikkurilan remonttityöm… kehittyvän keskustan läpi kirjastolle, julkaisemme oheisen kulkuohjeen välille rautatieasema – kirjasto:

Kirjastolle voi rautatieaseman suunnasta kävellä kahta reittiä. Ensimmäinen vaihtoehto on kävellä asemarakennukselta Asematietä kohtisuorana itään kauppakeskus Tikkurin ohi. Rakennustyömaan aitojen jälkeen oikealle avautuu hiekkainen, väliaikaiselta näyttävä kävelytie, joka johtaa kaupungintalon ja uuden parkkihallin sisäänkäynnin ohi. Pian asfalttitielle saapumisen jälkeen on käännyttävä oikealle kävelytielle, joka johtaa kirjaston parkkipaikan vieritse pääoville.

Vaihtoehtoinen reitti on mennä aseman alikulusta radan itäpuolelle ja kulkea sieltä kävelytietä radan vartta seuraten pohjoiseen seuraavalle alikululle. Radan alittamisen jälkeen voi kävellä suoraan kunnes vasemmalle aukeavat kirjaston parkkipaikka ja graniittiset portaat, jotka johtavat (aikuisopiston ovien jälkeen) kirjaston pääoville.

Muualta kuin rautatieaseman suunnasta saavuttaessa reittioppaan kartan pitäisi näyttää käveltävät kohdat melko hyvin. Reittiopas myös tuntee kohteen nimeltä “Tikkurilan kirjasto”. Jos saavut omalla autolla, kirjaston edessä on epäilyttävästi parkkipaikkaa muistuttava pala hiekkaista joutomaata, joka myös todella palvelee parkkipaikkana. Lummetien puolelta on mahdollista kääntyä myös asfaltoidulle parkkipaikalle. Kirjastorakennus näyttää (teemaan sopivasti) suurinpiirtein tältä:

Nähdään huomenna!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s