Meillä on kunniavieras!

…tai on ollut jo jonkin aikaa, mutta aikataulutekniset seikat (opiskelu ja työt) ovat vieneet sitä kuuluisaa… no niin, aikaa. Mutta asiaan:

Kunniavieraamme ensi keväänä on ihanainen kirjailija Tiina Raevaara, Keravan lahja kirjallisuusmaailmalle. Keravan spekulatiiviset elementit ovat sukua Vantaan vastaaville: toisaalta olemme rajalla, toisaalta kuitenkon kovasti yritämme olla iso ja kaunis. Vähän surullisesti niissä metropolihankkeissa yleensä käy, sillä pohjimmiltaan olemme herttainen pieni kyläyhteisö. Mene vaikka paikalliseen kirjastoon, sieltä sen fiiliksen huomaa. Pientä ja läheistä.

Tiina on julkaissut neljä kirjaa (joista kaksi romaaneja), lukemattomia kolumneja, novelleja, asiatekstejä, artikkeleita ja vaikka mitä. Hän on koulutukseltaan biologi ja väitellyt perinnöllisyytieteestä, mutta toimii nykyään vapaana kirjoittajana. Tykkää eläimistä ja luonnosta. Kiva tyyppi.

Tiinasta voi lukea lyhyesti täältä tai pidemmin vaikka Risingshadow‘lta. Uusimmassa Tähtivaltajassa (3/2012) oli myös hieno haastattelu (hieno lehti muutenkin, ilmainen mainos).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s