Meillä on päivämäärä!

…ja se on lauantai 13.4.2013. Miniconin paikka on, kuten jo mainittiinkin, Tikkurilan kirjasto. Ohjelma varmaankin tapahtuu kakkoskerroksen “parvella”, koska onhan nyt toki scifi ja fantsu sen verran vakavasti otettavaa kirjallisuutta, ettei me nyt lasten puolellekaan tungeta (vaikka Tiksin lastenosasto onkin ihana ja symppis). Henkisesti voi varautua siihen, että ohjelma alkaa puoliltapäivin, kestää iltapäivän, ja illalla on jatkot jossain.

Herra I välitti juuri Maikkarin vaalitentistä Jyrki Kasvin onnentoivottelut tapahtumalle. Kiittelemme takaisin, vaikka toki olemmekin kaikin puolin poliittisesti sitoutumaton tapahtuma ja sitä rataa. Pistetään nyt näissä tunnelmissa kuitenkin päivämäärä julki, niin sekä isot että pienet silmäätekevät saavat kalenteriinsa varauksen. Olisi ollut siistiä saada Helsingin kirjamessuille jo flayereita jakoon, mutta ei nyt kiireinen yliopisto-opiskelija opinnoiltaan ehtinyt sellaisia tehdä. Menkää nyt toki kuuntelemaan senkin häppeningin ohjelmaa.

Jokiniemen opiskelijasolussa lähiössä betoniparatiisissa viihtyisällä pientaloalueella 24. lokakuuta 2012

– Ella

P.s. On meillä kunniavieraskin. Mutta kerrotaan siitä lisää vasta kohta.

P.p.s. Haluatko mukaan rakentamaan tätä tapahtumaa? Esiintymään tai leipomaan pullaa? Yhteyttä voi ottaa osoitteeseen peltonen.ella@gmail.com tai vaikka Facebookissa (jonne tulee myös event tästä, oikeasti, ihan kohta – seminaarini vain ei kirjoita itse itseään).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s